A Hertha BSC bocsánatot kért Dárdai Pál viselkedéséért

Egy héttel egy sajtótájékoztató eseményei után a Hertha BSC hivatalosan is bocsánatot kért Dárdai Pál vezetőedző viselkedéséért, aki egy újságíróval folytatott konfliktus miatt hagyta el a termet.

A német labdarúgó másodosztályban szereplő klub sajtófőnöke nyilatkozatában kifejezte sajnálatát amiatt, hogy az incidens következtében a média munkatársai nem tudtak teljes tudósítást leadni. A magyar szakember a múlt héten távozott dühösen egy sajtótájékoztatóról, miután a Kicker magazin újságírója, Steffen Rohr, aki korábban a csapat koncepciójának hiányát kritizálta, többször is megkísérelte őt megkérdezni. Dárdai először közölte, hogy nincs mondanivalója az újságírónak, majd amikor az ismét szót kért, a tréner elhagyta a helyszínt.

A Hertha BSC sajtófőnöke elmondta, hogy a klub belső megbeszéléseket folytatott az ügy rendezése érdekében, amely szokatlanul nagy figyelmet kapott a nyilvánosság részéről.

Dárdai Pál a következő, szerdai sajtótájékoztatón már mosolyogva válaszolt a riporter kérdéseire, jelezve ezzel, hogy a korábbi incidens lezárult.