Tornóczky All Access: Gitár Ünnep a Barba Negrában

Április 13-án rendezi meg a Tornóczky All Access a második Gitár Ünnepet a Barba Negrában, ahol a zenekar tagjai mellett neves vendégművészek is fellépnek, így a gitárcentrikus rock kerül a középpontba.

A Tornóczky All Access zenekar nagyszabású koncertet ad április 13-án a Barba Negrában, ahol a zenekar tagjai mellett Dandó Zoli, Lukács Peta és Kékkői Zalán is színpadra lépnek a Gitár Ünnep elnevezésű eseményen. Tornóczky Ferenc gitáros, a zenekar névadó alapítója elmondta, hogy a trió alapításakor egyértelmű volt, hogy a gitár, a basszusgitár és a dob lesz a formáció alapja, egy frontember kiegészítésével.

A zenekar sikeres koncertjei után merült fel az ötlet, hogy létrehozzanak egy hagyományteremtő eseményt, amelyre minden évben meghívják azokat a gitáros barátaikat, akik szakmailag és emberileg is közel állnak hozzájuk. A Tornóczky All Access ezer szállal kötődik a Kőbányai Zenei Stúdióhoz, így az első Gitár Ünnepen Dandó Zoltán és Lukács Peta, Ferenc évfolyamtársai Kőbányán, valamint Maróthy Zoltán gitártanár is vendégként lépett fel.

A második Gitár Ünnepen, amelyre április 13-án kerül sor, Dandó Zoli, Lukács Peta, Tornóczky Huba és Kékkői Zalán gitárosok fogják szórakoztatni a közönséget. A Tornóczky All Access saját dalai mellett gitárcentrikus rock klasszikusok csendülnek majd fel, és a koncerten az attraktív gitározás lesz a főszerepben. A zenekar a budapesti koncert után országszerte több helyszínen is fellép, többek között Szegeden, Sümegen, Kaposváron, Szombathelyen és Szolnokon.