Budaörsi kézilabdázó tragikus halála

A Budaörsi kézilabda közösség gyászolja Ferenczy Boglárka, az ifjúsági csapat kapusának váratlan halálát.

Április 9-én, kedden este, mindössze 18 éves korában elhunyt Ferenczy Boglárka, a Budaörs Handball női ifjúsági csapatának kapusa. A klub honlapján emlékezett meg a fiatal sportolóról, kiemelve, hogy Bogi a nyáron csatlakozott a csapathoz, és az ifjúsági I. osztályban, valamint az NB II-ben szerepelt, emellett alkalomszerűen bepillantást nyerhetett a felnőtt csapat életébe is. A Budaörsi Kézilabda Család nevében a klub kifejezte együttérzését, és arra kérte a közönséget, hogy tartózkodjanak a részvétnyilvánítástól, miközben a hozzátartozók mellett állnak a nehéz időkben. Ferenczy Boglárka emlékét szívükben őrzik, és békében nyugodjon – fogalmaztak.

A tragikus események hatására a Budaörs NB II-es női kézilabdacsapata a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) elleni bajnoki mérkőzést is elhalasztotta. A DKKA Facebook-bejegyzése szerint a mérkőzést, amely szerda este került volna megrendezésre, későbbi időpontban pótolják.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!