Folytatódik a sikersztori: Bognár György szerződést hosszabbított Pakson

A Paksi FC vezetőedzője, Bognár György további egy évvel meghosszabbította szerződését a klubbal, amely jelenleg a magyar labdarúgó-élvonalban, az OTP Bank Ligában a tabella második helyén áll.

A tolnai csapat sikeredzője, Bognár György, akinek a szerződése eredetileg nyáron járt volna le, egy évvel meghosszabbította a klubbal való megállapodását. A Paks jelenlegi helyzete kifejezetten eredményes, hiszen a tabellán a második helyet foglalják el, és az őszi szezonban hét év után először szorították le az első helyről a Ferencvárost.

Bognár György, aki korábban magyar válogatott labdarúgóként is megfordult a pályán, 2020 szeptembere és 2022 nyara között már vezette a paksi csapatot, majd 2023 elején tért vissza a kispadra. A szerződéshosszabbítás kapcsán a tréner elmondta, hogy mindig csak egy évre szóló szerződéseket köt, és a mostani megállapodás is gyorsan létrejött Haraszti Zsolt ügyvezetővel folytatott rövid megbeszélés után.

A vezetőedző kiemelte, hogy a csapatjátékban jelentős előrelépést tettek, azonban az improvizációban, játékkészségben és helyzetkialakításban van még hova fejlődniük. Bognár György hozzátette, a nyári időszakban azon fognak dolgozni, hogy a csapatot olyan posztokon erősítsék meg, amelyek tovább javíthatják a játékukat.