Bodrogi Gyula 90. születésnapját ünnepli

Néhány napon belül betölti a 90. életévét Bodrogi Gyula, aki nem szereti kimondani az életkorát, de a családi ünnepek alkalmával összegyűlnek a szerettei.

Bodrogi Gyula hamarosan ünnepli a 90. születésnapját, és ebben az évben családja több kerek évfordulót is megünnepli: felesége, Voith Ági 80, unokája, Enikő pedig 20 éves lesz. A színész elárulta, hogy ritkán gyűlik össze a család, de az ünnepek, mint a születésnapok, karácsony és húsvét, kiváló alkalmak erre. Bodrogi Gyula nem tart nagy bulikat, inkább szűk családi körben ünnepelnek, és szereti, ha őket ünneplik, de nem várja el ezt.

A Nemzet Színésze nem örül a kilencvenes szám kimondásának, és inkább azt mondja az embereknek, hogy 1934-ben született. A színész szerint a családban mindig jó a hangulat, még a veszekedések is humorosan zajlanak, és senki sem marad sokáig haragos a másikra.

Bodrogi Gyula és felesége, Voith Ági már negyven éve nem élnek együtt, de még mindig házasok, és a színész szerint nekik így a legjobb. Elmesélte, hogy élete egyetlen válását Törőcsik Marival élte meg, akivel élete végéig jóban maradtak, és a válóperükben Pethes György volt a tanújuk.

Az unokája, Enikő, aki úgy érzi, már elkésett a színészettel, most a sportra és az éneklésre koncentrál. Elmondása szerint a szansoura, vagyis a szantaként ismert kemény sport és az éneklés tölti ki a mindennapjait. A Színművészeti Egyetem is szóba került, de végül úgy döntött, hogy nem folytatja ezt az utat.