Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2024. április 5., péntek: Helyesbítésre került Orbán Viktor egyik határozata, az MLSZ Bajnokok Ligája-döntőre pályázhat, Pintér Sándor bevezeti az ősztől a hűségpontokat az oktatásban, Mihalek Zsuzsa újabb díjat nyert, az orvosi ügyelet visszatér a Dunakanyarba, pakisztáni gyilkost fogtak el Budapesten, Olaszországban luxusautókat és villákat foglaltak le a helyreállítási alap kapcsán, a Liverpool és a Manchester United meccseiről is hírek érkeztek.

Friss hírek:

Orbán Viktor határozatának helyesbítése mellett jóváhagyta, hogy az MLSZ pályázzon a Bajnokok Ligája-döntő megrendezésére. Pintér Sándor az oktatás területén ősztől élesíti a hűségpontokat. Mihalek Zsuzsa, a "Szegény párákkal Oscarig" jutó rendező újabb díjat kapott. Az orvosi ügyelet visszaköltözik a Dunakanyarba. Budapesten elfogtak egy pakisztáni gyilkost. Olaszországban a helyreállítási alap keretében luxusautókat és villákat foglaltak le. A Liverpool egy őrült nagy góllal győzte le a sereghajtót, míg a Manchester United a 96. percben még vezetett, de végül kikapott.

Közlekedési információk:

Budapesten a Thököly úton a Dózsa György út előtt a buszmegálló burkolatának felújítása miatt sávlezárás várható. Az Óbudai Hajógyári szigetnél a K-hidat filmforgatás miatt lezárják. A Buda felé közlekedő több autóbusz és éjszakai járat megállóját áthelyezik.

Időjárás:

A mai nap fátyolfelhős időre számíthatunk, a hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul. A csapadéksáv levonulása után áprilisi nyár köszönt ránk.

Névnap és deviza középárfolyam:

Ma Vince névnapját ünnepeljük. A deviza középárfolyamok a következők: EUR 391,6, USD 360,52, CHF 397,97, GBP 456,56.

+1:

Magyar Péter vagyonnyilatkozatát nyilvánosságra hozza, Varga Judit vagyoni helyzetének változását pedig a miniszterségtől a válásáig áttekintettük.