Kylian Mbappé a Real Madridhoz szerződik

A La Liga elnöke, Javier Tebas bejelentette, hogy a Paris Saint-Germain francia csatára, Kylian Mbappé a nyári átigazolási időszakban a Real Madrid csapatához fog csatlakozni.

Javier Tebas szerint a 25 éves Mbappé nem hosszabbítja meg a PSG-vel nyáron lejáró szerződését, és a spanyol sajtó értesülései szerint már alá is írhatta az új szerződést a Real Madriddal, bár a hivatalos bejelentés még várat magára.

Tebas kijelentette: "Ahogy már korábban is elmondtam, 99 százalékig biztos vagyok benne, hogy Mbappé a Real Madridban fog játszani. A Pénzügyi Fair Play feltételei miatt egyetlen Premier League-csapat sem tudja őt átigazolni. Az egyetlen klub, amely a világon képes erre, az a Real Madrid. Mbappé tehát a következő idénytől a Real játékosa lesz."

A francia támadó korábban nyilatkozott arról, hogy júniusig vár a hivatalos bejelentéssel, hogy hol folytatja pályafutását. A PSG pedig, amely jelenleg vezeti a francia bajnokságot és a Bajnokok Ligájában is érdekelt, valószínűleg nem jelenti be Mbappé távozását, amíg versenyben vannak a nemzetközi porondon.

A PSG a Bajnokok Ligájában a Barcelona ellen lép pályára a negyeddöntőben, és ha továbbjutnak, akkor az Atlético Madrid–Borussia Dortmund párharc győztesével mérkőznek meg a döntőbe jutásért.