A Denver Nuggets vereséget szenvedett, a Warriors győzött

A Denver Nuggets, az NBA bajnoki címvédője, Nikola Jokics tripla-duplája ellenére is kikapott a Los Angeles Clippers otthonában, míg a Golden State Warriors fontos győzelmet aratott Houstonban.

Az NBA legutóbbi játéknapján öt mérkőzést rendeztek, amelyek közül kiemelkedett a Denver Nuggets és a Los Angeles Clippers összecsapása. A Jamal Murray nélkülöző Denver jól kezdett, de a Clippers a második negyedben fordított, és végül szoros küzdelemben 102–100-ra diadalmaskodott. A Clippers sikere ellenére Nikola Jokics tripla-duplát ért el, de ez sem volt elég a győzelemhez.

A Golden State Warriors a Houston Rockets ellen játszott, és 133–110-re nyert, ezzel gyakorlatilag biztosítva helyüket a play-in tornán, ahol a rájátszásba jutásért küzdhetnek meg. A Philadelphia 76ers csapatában Joel Embiid sérülés után tért vissza, és győzelmet arattak a Miami Heat ellen. A Dallas Mavericks, Luka Doncic és Kyrie Irving vezetésével, legyőzte az Atlanta Hawksot, ezzel az ötödik helyre lépett elő a nyugati konferenciában.

NBA, ALAPSZAKASZ EREDMÉNYEK:

  • Dallas Mavericks–Atlanta Hawks 109–95
  • Miami Heat–Philadelphia 76ers 105–109
  • New York Knicks–Sacramento Kings 120–109
  • Houston Rockets–Golden State Warriors 110–133
  • Los Angeles Clippers–Denver Nuggets 102–100