Mélyül a feszültség az egykori igazságügyminiszter, Varga Judit és volt férje, Magyar Péter között. Varga Judit ugyanis a 444.hu megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy:

“Köszönöm szépen a lehetőséget, de inkább nem élek vele. Egyrészt, mert már visszavonultam a közélettől és bármilyen közéleti téma - akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának - értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni; másrészt, korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom.”

Magyar Péter pénteken este a Facebook-oldalán az alábbi szavakkal reagált:

„Rogán Antal az alábbi sms-t mondta tollba” volt feleségének, gyermekei anyjának. Mint fogalmazott, nem ül fel „a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának", és továbbra sem mond rosszat a gyermekei édesanyjáról.

Hozzátette: kedden bemegy az ügyészségre és nyilvánosságra hozza a hangfelvételt, amiből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy miért írnak ilyeneket a volt felesége nevében.

„Én továbbra is hiszek a szeretet és az igazság erejében és tudom, hogy közösen képesek leszünk legyőzni a maffiát és egy új, boldog Magyarországot építeni”

írta Magyar Péter.

Szombat reggel egy hegytetőről küldött képpel posztolt, hozzáfűzve:

"A tavaszt és a változást semmilyen erő nem állíthatja meg Holnap már Virágvasárnap, egy hét múlva pedig itt a feltámadás üzenete. Ne féljetek!".

Kiemelt kép: Facebook