2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 14o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Így járnak a miskolci buszok és villamosok pünkösd idején

frisshirek.hu, 2023. május 26. - 07:45
Így járnak a miskolci buszok és villamosok pünkösd idején

Vasárnap és hétfőn a villamosok vasárnapi, az autóbuszok a szabad-és munkaszüneti menetrend szerint járnak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Változik a miskolci busz- és villamosjáratok közlekedési rendje az előttünk álló hétvégén – közölte a frisshirek.hu-val a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK). Május 28-án és 29-én a villamosok vasárnapi, az autóbuszok a szabad-és munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek, kivéve a 24-es és 44-es járatokat, amelyek ezen a napon nem közlekednek.

– A 3-as, a 7-es, és 21-es autóbuszok a menetrendben aláhúzott indulási időpontokban nem érintik az áruházakat. A munkaszüneti napokon nem közlekednek továbbá a Búza térről 06:11-kor és a Déli Ipari Parkból 06:40-kor induló 43-as járatok – írják.

A cég felhívta a figyelmet, hogy a honlapján, illetve iOS és Android rendszereken elérhető MobilON alkalmazással ezen a napon is valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat.

A bérletpénztárak nyitvatartása is változik. Május 27-én a reggel hét és délután kettő óra között a Tiszai pályaudvaron, a Búza téren, az Újgyőri főtéren, és a Felső-Majláthon (Bagolyvár) lesznek nyitva a pénztárak, míg 28-án és 29-én ugyanebben az időintervallumban a Tiszain, a Búza téren és az Újgyőri főtéren lehet majd személyes ügyintézéssel jegyet, bérletet váltani. 

- Mobiljegy alkalmazás segítségével, valamint városszerte a húsz jegy-és bérletautomata használatával, a nap 24 órájában tudnak jegyet és bérletet vásárolni az utasok – zárul a közlemény.

Fotó: MVK Zrt.