2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 18o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Már megelőzte, mégis fellökte az elektromos kerékpárost a 62 éves férfi

frisshirek.hu, 2023. március 27. - 17:15
Már megelőzte, mégis fellökte az elektromos kerékpárost a 62 éves férfi

Balassagyarmat belterületén ütközött egy autós egy elektromos kerékpárral – tájékoztatta lapunkat Király-Kollár Ramóna rendőr hadnagy.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy 62 éves férfi március 24-én a Balassagyarmaton, a Rákóczi úton közlekedett, amikor 9:30 órakor megelőzött egy elektromos kerékpárost, a manőver végén azonban a jobb oldali várakozóhelyre történő beállás során nekiütközött, és fellökte a már megelőzött járművet. Az elektromos kerékpár vezetője az esést nem úszta meg sérülés nélkül.

Emellett a nógrádi rendőröknek még egy esetben kellett személyi sérüléssel, valamint nyolc alkalommal anyagi káros közúti közlekedési balesetnél intézkedniük, ittas vezetővel szemben pedig öt alkalommal jártak el – tájékoztatott Király-Kollár Ramóna rendőr hadnagy.