2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 18o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Kreml: a NATO Oroszország ellensége

frisshirek.hu, 2023. február 14. - 17:06
Kreml: a NATO Oroszország ellensége

Az észak-atlanti szövetség napról napra tanújelét adja az Oroszországgal szembeni ellenségességének, mindent megtesz annak érdekében, hogy minél egyértelműbbé tegye az ukrajnai konfliktusban való részességét - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A NATO egy velünk szemben ellenséges szervezet

– hangoztatta Peszkov. Szerinte a szövetség minden nap "megerősíti ellenséges mivoltát", és "minden erejével" próbálja "a lehető legvilágosabban" jelezni részességét az Ukrajna körüli konfliktusban. Kijelentette,

ez bizonyos óvintézkedéseket követel meg.

A hírekkel kapcsolatban, amelyek szerint az orosz katonák gyakran "hallanak idegen beszédet" az ukrajnai harctereken, megjegyezte, hogy "ez nem titok". Hozzátette, a külföldiek harcba küldése Ukrajna oldalán nem képes megváltoztatni az események menetét, csak elnyújtja azokat - írta az MTI.

Fotó: Wikipedia