2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 20o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Teljes útlezárás lesz Zalaegerszegen ma 18 órától a Platán sor és a Dózsa György utca kereszteződésénél

Kovács Tamara, 2023. január 27. - 14:04
Teljes útlezárás lesz Zalaegerszegen ma 18 órától a Platán sor és a Dózsa György utca kereszteződésénél

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek 2023. január 27-én 18 órától, várhatóan másfél óra időtartamra Zalaegerszegen a Platán sor és a Dózsa György utca kereszteződésénél egy korábbi közúti közlekedési baleset bizonyítási kísérlete miatt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az érintett útszakaszon a bizonyítási kísérlet ideje alatt teljes útlezárás lesz - közölte a rendőrség.

A Gasparich Márk utca felől közlekedő járművek a Landorhegyi útra, a Göcseji út felől érkezők pedig az Arany János utca felé lesznek elterelve.

A rendőrség kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek!  A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság köszöni a közlekedők megértését és türelmét!

Fotó: police.hu