2023. január 16-án egy könnyű sérüléssel járó és két anyagi káros baleset történt - tette közzé ma baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt, személyi sérüléses baleset történt 2023. január 16-án a délelőtti órákban. Egy autós közlekedett a 65-ös főúton Tamási és Iregszemcse között. A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, emiatt megcsúszott a nedves úttesten, és lesodródott az útról. A járművezető megpróbálta visszakormányozni a kocsit az útra, de elvesztette uralmát felette, és felborult. A balesetben az autó sofőrje, egy 41 éves iregszemcsei nő, az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült.

Egy kisteherautó vezetője közlekedett az 56-os főút felé egy jelöletlen mellékútról. A sofőr balra akart kanyarodni a főútra, de nem adott elsőbbséget a védett úton haladó kocsi vezetőjének. A személyautó sofőrje azért, hogy az ütközést elkerülje, az úttest szélére kormányozta járművét, és a vízelvezető árokba csúszott.

Hétfőn hajnalban egy vadelütés is történt a 6535-ös úton Bonyhád és Zomba között.

A hét első napja sem telt anélkül, hogy a rend őrei ittas sofőrrel szemben ne intézkedtek volna. A Tolnai Rendőrőrs járőrei ellenőriztek egy 48 éves helyi lakost, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Vele szemben büntetőeljárást indítanak ittas járművezetés miatt.

Akadt egy olyan sofőr is, akinek nincsen jogosítványa, de ennek ellenére a volán mögé ült. Vele szemben is eljárást indítottak.

Fotó: police.hu