2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 21o - 23o
Az ország 19 megyéjében

Kéklámpás „szánnal” érkezett a kis betegekhez a jóságos Mikulás – videóval!

frisshirek.hu, 2022. december 07. - 09:50
Kéklámpás „szánnal” érkezett a kis betegekhez a jóságos Mikulás – videóval!
Hó híján a szánját hátra hagyta, így tűzoltó- és rendőrautóba pattant a Mikulás, hogy meglátogassa a nógrádi kórházakban lábadozó beteg gyerekeket.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Mikulás az egyenruhások kíséretében, rendőrautóval érkezett tegnap a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház és Rendelőintézet gyermekgyógyászati osztályára.

Király-Kollár Ramóna, a megyei rendőrség sajtóreferense arról tájékoztatta a Frisshíreket, hogy a váratlan látogatók 18 beteg gyereket örvendeztettek meg váratlan megjelenésükkel és apró ajándékokkal, amelyeket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, illetve a Bűnmegelőzési Alosztálya ajánlott fel.

A virgácsnak nem jutott szerep a látogatás során, ugyanis a nagyszakállú a kórtermekben csak jó gyermekeket talált, akik hősiesen viselik a kezelések sorát és az otthon melegének távolságát

– fogalmazott a sajtós.

Eközben a tűzoltók Mikulása sem tétlenkedett, ő a salgótarjáni kis betegek mellett a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház gyermekosztályán lábadozókat is felkereste – mi mással, mint tűzoltóautóval.A lánglovagok megyei szövetsége negyven darab ajándékcsomaggal töltötte meg a puttonyát.

A nagyszakállú jótevő minden beteg gyerkőcöt meglepetéssel köszöntött

– tájékoztatott Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Fotó: katasztrofavedelem.hu