Egy fotógyűjteménnyel reagált az Instagramon Nick Carter, a Backstreet Boys egyik tagja arra a hírre, hogy a hétvégén 34 éves korában meghalt az öccse, a rövid ideig szintén popsztár Aaron Carter – számolt be róla a Variety nyomán a Telex.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nick Carter (@nickcarter) által megosztott bejegyzés

A lap cikke szerint Carter azt írta a posztban, hogy ugyan az öccsével mindig is bonyolult volt a viszonya – Nick 2019-ben távoltartási kérelmet nyújtott be vele szemben azt állítva, hogy halálosan megfenyegette terhes feleségét és magzatát –, a szeretete felé sosem tűnt el.

Remélte, hogy az öccse valahogy, valamikor az egészség útjára akar lépni, és megkapja azt a segítséget, amire olyan elkeseredetten szüksége van.

Néha keressük, hogy mit vagy kit lehet okolni egy ilyen veszteségért, de az igazság az, hogy a függőség és a mentális betegség volt itt az igazi gonosz

– írta.

Carter azt írta, hogy jobban fog neki hiányozni Aaron bárkinél, és hogy öccse most végre megtalálhatja azt a békét, amit itt, a Földön nem sikerült neki.

A Telex szemléjében arra is kitért, hogy a Backstreet Boys vasárnap este Londonban koncertezik, a korábbi híresztelésekkel ellentétben a koncert nem marad el.

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, Aaron Cartert kaliforniai otthonában találták holtan szombaton. Több részletet egyelőre nem tudni, az eset körülményeit a hatóságok vizsgálják, de az első hírek szerint bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.

Fotó: Facebook/Nick Carter oldala