Pár napja foglalkoztunk ismét az Ipari Park kérdésével, amiben az is mindig terítékre kerül, hogy Dézsi Csaba András egyik lakossági fórumon sem jelent meg, ilyen olyan okokra hivatkozva. Most a szimpátia nevében álmodtak egy nagyot, és leült 20 szentivánival beszélni a problémáról. Legalábbis látszólag….


Továbbra is kérdés, hogy vajon egyedül dönt bizonyos kérdésekben, vagy éppen a tanácsadó gárdája ad tippeket neki?


Mert vélhetően ezt megint pozitívan szerették volna a közvélemény elé tárni, a visszájára sült el, és megint házon belüli egyet nem értés lett belőle.


Ugyanis Dézsi lakossági tájékoztatásnak hívta az eseményt, míg Sík Sándor fideszes győrszentiváni képviselő klubtalálkozóként emlegette, és kérte a polgármestert, hogy pontosítsa szavait. Így nagy valószínűséggel egyáltalán nem az Ipari Park kérdése hívta össze az embereket, hanem egy teljesen más esemény, és ez a probléma csak menet közben merült fel.


Ha nem lenne olyan komoly az ügy, és nem érintene annyi embert és családot, akkor már popcorn és cola mellett olvasnánk a napi híreket erről az egészről, ahogy a kommentek is a polgármester oldalán. Hiszen ismét negatív, kérdő és dühös emberek sokasága lepte el a közösségi fórumát, ahogy ez már hónapok óta szinte az általános állapot.

Önök szerint, meddig lesz Sík Sándor képviselő a térségben?

Fotó: Dézsi Csaba András Facebook – oldala