2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 15o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Péntektől még kevesebbet kell fizetni a piaci áras üzemanyagért

frisshirek.hu, 2022. szeptember 07. - 12:00
Péntektől még kevesebbet kell fizetni a piaci áras üzemanyagért
Tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak, már ami a piaci árakat illeti, számolt be róla az uzlet.hu. Péntektől a benzin literje bruttó 7 forinttal lesz olcsóbb, a gázolajért pedig bruttó 15 forinttal kell majd kevesebbet fizetni.

A holtankoljak.hu adatai szerint a 480 forintos hatósági árak mellett így az alábbi piaci árakkal találkozhatunk a hazai benzinkutakon:

– 95-ös benzin: 649,9 Ft/liter

– Gázolaj: 773,9 Ft/liter

A vg.hu cikkében arra emlékeztetett, hogy nagyobb árcsökkenés volt már tapasztalható a héten. Szerdán a a 95 benzin literenként bruttó 30 forinttal lett olcsóbb, a gázolaj piaci ára pedig bruttó 35 forinttal került lejjebb literenként.

Illusztrációs fotó: S. K.