Hunyadi Donatella portréját festette meg Nyáry Anett

Hunyadi Donatella a héten ünnepelte 23. születésnapját, és ebből az alkalomból kapott egy különleges ajándékot: Nyáry Anett festőművész egy portrét készített róla. Kiszel Tünde, Donatella édesanyja, büszkén mutatta be a festményt Instagram-oldalán, amelyet lánya születésnapján, július 2-án, kedden kapott.

A médiaszemélyiség megosztott egy bejegyzést, amelyben leírta, hogy a festőművésznő személyesen adta át a portrét Donatellának a meglepetés szülinapi partiján. Kiszel Tünde hálás köszönetét fejezte ki Nyáry Anettnak a gyönyörű alkotásért, és pénteken közösségi oldalán osztotta meg az örömteli pillanatot, valamint a festményt is bemutatta.

A bejegyzésben szereplő képen látható, hogy a festmény valóban csodálatos művészeti alkotás, amely méltó ajándék lehet egy ilyen különleges napra. Kiszel Tünde lapozható bejegyzésében az elkészült műalkotást is bemutatta, amelyet Donatella a meglepetés szülinapi partyján személyesen kapott meg a festőművésznőtől.

Mindenkinek bizonyított

A 23 éves lány nevét sokáig édesanyja révén ismerte az ország, a tavalyi évben azonban a TV2 népszerű táncos műsorában, a Dancing with the Starsban mindenkinek bebizonyította tehetségét, és azt, hogy önmaga is megállja a helyét. Donatella Bődi Dénes oldalán egészen az ötödik helyig meneteltek, a közönség pedig egyenesen imádta őket. A páros azóta is szoros barátságot ápol egymással.

Nem csak a táncparketten, de extrém körülmények között is megállja a helyét: nemrégiben Hunyadi Donatella és Kocsis Alexandra társaságában tandemugrást hajtott végre, 3500 méter magasból kiugorva egy repülőgépből.