Gerard Butler új szerelme egy fiatal modell

Gerard Butler, a 54 éves skót színész, kilenc évig tartó kapcsolata után újra rátalált a szerelemre egy nála 25 évvel fiatalabb modell személyében. A sztár és újdonsült kedvese, Penny Lane, a Sports Illustrated modellje, először jelentek meg együtt nyilvánosan, egy londoni pubban ebédelve és elektromos rollereken barangolva az utcákon.

Butler és Lane a The Queens pubban, Primrose Hillben ebédeltek, majd elektromos Lime rollereken folytatták a napot. A Daily Mail beszámolója szerint a pár nagyon boldognak tűnt a friss fotókon. A színész, aki leginkább a 300 című film főszereplőjeként ismert, láthatóan továbblépett korábbi, Morgan Brown belsőépítésznővel töltött kilenc év után.

Penny Lane, aki nemrégiben lett a Sports Illustrated 2024-es újonca, aktívan oszt meg magáról fotókat a közösségi médiában. Modellkarrierje 16 éves korában kezdődött, és sokáig nagy nyomás alatt állt, hogy tökéletes alakját megőrizze. Egy idő után azonban úgy döntött, hogy távolságot tart karrierjétől, és a mentális, valamint fizikai egészségére koncentrál, amiért holisztikus edzői képesítést is szerzett. Lane nem csak modellként tevékenykedik, hanem szabadidejében extrém sportokat űz, úszik, és színésznőként is dolgozik, például szerepet vállalt Az Igazság Ligája-franchise-ban.

Gerard Butler korábbi kapcsolata Morgan Brownnal több évig tartott, és bár 2021 márciusában hivatalosan véget ért, a pár még 2023 januárjában is együtt volt látható, ami kérdéseket vet fel kapcsolatuk pontos befejezésének időpontjáról.