Mallorcai kaland: Gelencsér Timi és Rafael Nadal találkozója

Gelencsér Timi egy váratlan találkozásról számolt be közösségi oldalán: Mallorcán töltött pihenése során összefutott Rafael Nadallal.

A műsorvezető és édesanyja együtt fedezték fel a spanyol szigetet, amely során nem csak a helyi látnivalókat élvezték, hanem a tenisz szerelmeseiként egy különleges helyszínt is felkerestek. Timi beszámolója szerint a Nadal múzeumban sikerült személyesen is találkozniuk a világhírű teniszezővel, aki "elképesztően aranyos volt" hozzájuk. Emellett élőben is megtekintették a Mallorca ATP férfi és páros döntőjét, így a sportág iránti rajongásukat is kiélhették.

A nyaralás során nem csak a tenisz volt a középpontban, hanem a sziget egyéb szépségeit is felfedezték. Gelencsér Timi elmondása szerint szerpentines roadtrip-en vettek részt, bejárták a belvárost, és a helyi gasztronómiai élvezeteknek is hódoltak. A műsorvezető külön kiemelte, mennyire boldog, hogy ilyen élményeket gyűjthet szüleivel, és hogy 30 felett ezért különösen hálás. A közös szelfi, amit Nadallal készített, tovább erősítette ezt az élményt, amit Gelencsér Timi örömmel osztott meg követőivel.