Renée Zellweger 55. születésnapját ünnepli

Renée Zellweger, a Bridget Jones-filmek ikonikus sztárja betöltötte az 55. életévét. A színésznő, aki hamarosan ismét Bridget Jones szerepében tér vissza a mozikba, észrevehetően megváltozott a plasztikai beavatkozásoktól.

Renée Zellweger, aki kétszeres Oscar-díjas és számos emlékezetes filmben bizonyított már, mint az Én és én meg az Irén, a Jerry Maguire, és a Chicago, a 2001-es Bridget Jones Naplója óta vált igazán világhírűvé. A színésznő az évek során több plasztikai műtéten esett át, amelyek nyomán jelentősen megváltozott a kinézete.

A változások olyan mértékűek, hogy sokan már alig ismerik fel, és úgy vélik, Zellweger túlzásba vitte a botox használatát, ami miatt arcizmai szinte mozdulatlanná váltak. Az átalakulásokkal kapcsolatos vélemények megoszlanak, de tény, hogy a színésznő megjelenése jelentősen eltér a korábbi éveiben látottaktól.

Renée Zellweger a közelgő új Bridget Jones-film főszereplőjeként ismét a reflektorfénybe kerül, és a rajongók már alig várják, hogy újra láthassák a vásznon. Az őszinte és bájos karakter, Bridget Jones, akihez sokan érzelmileg kötődnek, ismét képes lesz meghódítani a közönséget, függetlenül a színésznő megváltozott külső jegyeitől. A negyedik Bridget Jones-film, amely a Bridget Jones naplója 3. - Bolondulásig (Mad About the Boy) című könyv alapján készül, várhatóan 2025. február 14-én, Valentin napon kerül a Peacock streaming szolgáltató kínálatába, míg a többi országban a hagyományos moziforgalmazásba is bekerül. A filmek, melyek az alkohollal és a dohányzással küzdő, a harmincas éveiben szerelmet kereső Bridgetről szólnak, eddig közel 1 milliárd font bevételt hoztak a kasszáknál, és továbbra is népszerű alkotásoknak számítanak. Az Independent információi szerint a forgatás májusban kezdődik Londonban.

A Bridget Jones karakterének népszerűségét jól mutatja, hogy más hírességek is megemlítik hatását. Például Zséda énekesnő, aki nemrégiben egy wellness-szállodában töltött pihenőjéről számolt be Instagram-oldalán, a "miniszabi" kifejezést használva, amelyet Bridget Jones óta tartanak menőnek. Zséda megosztott néhány bikinis fotót is, amelyekkel bátran mutatta meg a testét, és a rajongói olvadoznak a látványtól. Az énekesnő posztjában így írt: "Bridget Jones óta tudjuk, hogy a „miniszabi” menő dolog😊 Nem vitatkozom vele, mert szerintem sincs annál jobb, mint megszökni néhány napra. Ha csak egy rövid időre is, de szögre akasztani a valóságot, és megmártózni a kényeztetésben. Engem nagyon ki tudnak kapcsolni ezek a rövid, két három napos kiruccanások. Az ízek, az illatok, a színek, itt minden arról szólt, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat, hogy minél messzebb kerüljünk a nyüzsgő hétköznapoktól. A konyha csodás ízekkel, a wellness zavartalan pihentetéssel, a személyzet pedig a lehető legnagyobb kedvességgel tette tökéletessé számunkra ezt a két napos miniszabit".