Palvin Barbara szabadidejében a Universal filmstúdióban járt

Palvin Barbara, a magyar szupermodell, a közösségi oldalán osztotta meg, hogy a hollywoodi Universal filmstúdióban járt, ahol jól érezte magát. A modell ritkábban mutat be részleteket a mindennapjaiból, de ez nem befolyásolja a kifutón való megjelenését.

A párizsi divathéten nemrégiben egy különleges szabású szettel hívta fel magára a figyelmet. Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse is gyakran megosztja rajongóikkal közös pillanataikat; Valentin-napon például az első közös fotóikat tette közzé, amelyeket egymásról készítettek.

A párizsi divathét eseményei azonban nem csak a divat világában hoztak izgalmakat. A város egy másik ikonikus helyszínén, a Moulin Rouge-nál csütörtök hajnalban váratlan esemény történt: a híres szélmalmának szárnyai leszakadtak. A darabok a felirat három betűjét is elsodorták, de szerencsére senki nem sérült meg az esetben. A korán kelő párizsiak meglepődve fedezték fel a Moulin Rouge szélmalmát híres szárnyai nélkül. A tűzoltóság szerint az épületet nem fenyegeti az összeomlás veszélye, és a területet biztonságosnak nyilvánították. A szerkezet összeomlásának okát még nem ismertették, és a Moulin Rouge sajtófőnöke, Fanny Rabasse is megerősítette, hogy "jelenleg nincs magyarázat a történtekre". A mulató egy illetékese szerint az 1889-ben megnyílt mulató történetében ez az első ilyen baleset, és ők sem tudják, hogy mi okozta. A mulató vezetése hetente ellenőrizteti a malom széllapátjainak működését, és eddig mindent rendben találtak.

A 135 éves Moulin Rouge Párizs egyik legnépszerűbb látványossága, amely előtt naponta turisták ezrei fotózkodnak. A szórakozóhely tájékoztatása szerint esténként két előadást tartanak, és évente mintegy 600 ezer vendégük van. A baleset szerencsére a szerda esti zárás után történt, így nem voltak vendégek a helyszínen.