„Egy bugyit hagyjál már itt!” – Kornélia elköltözött Jánostól

A "Házasság első látásra" műsorban a párok hamarosan döntenek arról, hogy együtt maradnak-e. Kornélia és János is elérkeztek ehhez a mérföldkőhöz, és a döntés előtt állva Kornélia kiköltözött János otthonából.

A "Házasság első látásra" című műsorban a résztvevő házaspárok számára közeledik a kísérlet vége, amikor is el kell dönteniük, hogy szeretnének-e együtt maradni. A döntés meghozatala előtt a párok külön költöztek, hogy egyedül, egymástól távol mérlegelhessék a közös jövőt.

Kornélia is elhagyta János lakását, de távozása előtt János még megjegyzést tett, amely egy vicces, ám kissé személyes kérés volt.

Egy bugyit hagyjál már itt nekem, légy szíves!

Ez a megjegyzés Kornéliát meglepte, és elgondolkodott azon, hogy vajon a fehérneműje "a női ereklyék gyűjteményébe" kerülne-e. János később a kamerák előtt fejtette ki, hogy a kérés mögötti szándék az volt, hogy tesztelje felesége reakcióját, mivel korábban gyakran panaszkodott arra, hogy túlságosan az intimszférájában van. A vicc célja az volt, hogy lássa, hogyan reagál Kornélia, ha ő ilyen módon próbálja megfűszerezni a kapcsolatukat.

A műsorban való megismerkedésük nem volt zökkenőmentes, és a kapcsolatuk elején voltak feszültségek, amelyeket most egy különleges módon próbáltak kezelni. Kornélia kezdetben távolságtartó volt, de úgy tűnik, hogy a humoros megközelítést értékelte, és vette a poént, aminek János is nagyon örült.