Fenntartható, egyszerű és sportos – üdülés az Explorer Hotels szállodáiban

Aktív pihenésre vágysz Ausztriában? Az Explorer Hotels szállodái fenntartható környezetben, sportos vendégek számára kínálnak tökéletes kiindulópontot az Alpok felfedezéséhez, már 59,80 eurótól személyenként, reggelivel.

Az Explorer Hotels lánc hat szállodája mindegyike minősített passzívház, ahol a vendégek kényelmes dizájnszobákban pihenhetnek, és regionális ételeket is kínáló svédasztalos reggelivel kezdhetik a napot. A szállodák kerékpármosóval és munkapaddal is rendelkeznek, így a vendégek könnyedén karbantarthatják a biciklijüket. A nap végén a SPA részleg szaunái és gőzfürdői nyújtanak kikapcsolódást, majd az estét az Explorer bárban zárhatják, ahol a következő nap túráit tervezgethetik.

Az Explorer Hotels szállodái az Alpok legszebb túrázóhelyeihez közel helyezkednek el, több mint 1000 kilométernyi útvonal közül választhatnak a vendégek. Bad Kleinkirchheim azoknak ideális, akik Európa leghosszabb flow country ösvényét szeretnék kipróbálni, míg az ötztali szálloda a Stuibenfall vízesés közelében található. A Hinterstoder közelében lévő Explorer Hotel vendégei a Wurbauerkogel kalandhegy bikeparkját élvezhetik, és a Schiederweiher-tó is csak egy sétányira van.

A zillertali Explorer szálloda a Hintertuxi-gleccser melletti természetes jégpalotához közel van, az Explorer Hotel Montafon pedig izgalmas via ferrata ösvényeket kínál. A Kitzbühel környéki Explorer Hotel a Grießbach-szurdok fapallóival és vízeséseivel csábítja a kirándulókat. Minden Explorer régió változatos és sokoldalú, így garantáltan minden nap új kalandokban lehet részünk.

: Explorer Hotels