Polyák Lilla és családja kanadai élete

Polyák Lilla és családja nyolc hónapja költözött Kanadába, és a Meglepetés magazinnak meséltek arról, hogy milyen az életük az új környezetben.

A színésznő és családja Torontóban élnek, ahol minden új számukra. A színész férj szeret iskolába járni és emberekkel ismerkedni, napjait tanulással és edzésekkel tölti, míg hétvégente feleségével együtt fedezik fel a várost. Kulturális programok, mint kiállítások, múzeumok, színházi előadások és mozik mellett, gyakran sétálnak az Ontario-tóhoz is.

Polyák Lilla reggelente a család reggelijét készíti el, majd bevásárlással, ügyintézéssel és a lakás rendben tartásával foglalkozik. A színésznő élvezi, hogy Kanadában nem ismerik fel, és hétköznapi dolgokat tehet meg feltűnés nélkül. Otthon, Magyarországon gyakran megszólították az utcán, ami néha terhessé válhatott számára.

A 24.hu idézi Polyák Lillát, aki szerint a 25 éves színészi pályafutása után jó érzés hétköznapinak lenni, és hogy Kanadában szabadidőruhában, smink nélkül is bemehet a boltba anélkül, hogy bárki megjegyzést tenne a külsejére.

A cikk végén szerepel, hogy a színészházaspár tervezi, hogy júliusban két hétre Magyarországra látogatnak, ahol családjuk mellett a közönségükkel is szeretnének találkozni, és koncertekkel is készülnek.