Kis Grófo édesapjának nyughelyét helyreállították

Közel három hete történt meg az a szomorú esemény, amikor ismeretlen tettesek megrongálták Kis Grófo, a népszerű mulatós énekes édesapjának, idősebb Kozák Lászlónak, azaz Nagy Grófónak a sírját. A cselekedet nemcsak az országot, de leginkább Kis Grófót és családját érintette meg.

A nyomozás még folyamatban van, de a síremléket már sikerült helyreállítani. Kis Grófo elmondása szerint azonnal értesítette a sírköveseket, akik a nyomozás helyszíni lezárása után helyreállították a sírt. A mulatós sztár reményét fejezte ki, hogy az elkövetők hamarosan kézre kerülnek, bár jelenleg nincs konkrét információja a nyomozás állásáról. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy az eljárás még tart.

Kis Grófo megosztotta, milyen nehézségeken ment keresztül az elmúlt időszakban, és hogy bár próbálja normálisan kezelni a helyzetet, az eset mégis nagyon megviselte őt és családját. Az öccse kezdetben azt hitte, hogy az elkövetők a sírba is lejutottak, de miután kiderült, hogy ez nem történt meg, ő is megnyugodott valamelyest. Grófo kifejezte bizalmát a hatóságok iránt, és reméli, hogy az ügy hamar lezárul.