Az álommeló: Zsuzsi búcsúja

Balogh Levente elismerő szavakat használt Zsuzsival kapcsolatban, de mégis úgy döntött, hogy elbocsátja a versenyből.

Az álommeló hétfői adásában Balogh Levente négy jelöltjét hívta magához, hogy kihirdesse, ki esik ki a versenyből. Zsuzsi, aki alapvetően csendes természetű, és csak akkor szólal meg, ha kérdezik, elismerte ezt a tulajdonságát. Balogh Levente azonban úgy vélte, ez nem előnyös egy elnöki asszisztens számára.

"Valahogy az van bennem, hogy ha nem kérdeznek, akkor lehet, hogy nem kíváncsiak rám, és akkor inkább nem mondom a gondolatomat" – magyarázta Zsuzsi, mire Balogh kritikát fogalmazott meg.

Balogh Levente Zsuzsit egy "fantasztikus nőnek" nevezte, aki határozott és magabiztos, de úgy érezte, hogy Zsuzsi nem mutatott megfelelő kezdeményezőkészséget. Zsuzsi védekezésképpen elmondta, hogy próbált változtatni a viselkedésén, mert befolyásolhatónak tartották.

A döntés pillanatában Balogh Levente kifejtette, hogy bár értékesnek tartja Zsuzsit, nem látja őt alkalmasnak az elnöki asszisztensi pozícióra, ezért elbocsátotta. Hozzátette, hogy más munkakörökben el tudná képzelni a jövőben.

Zsuzsi a kiesése után meghatottan beszélt arról, hogy a verseny motivációt adott neki, és ráébresztette, hogy küzdenie kell az álmaiért. Elmondása szerint a két hét alatt rájött, hogy mi hiányzik az életéből, és hogy nem szeretne visszatérni a nyugodt home office-os napjaihoz.

Zsuzsi távozásával a legjobb hat jelölt maradt versenyben, akiket Balogh Levente Spanyolországba küldött, hogy ott próbáljanak meg új kisvállalkozást indítani. Betti, Rachel, Eszter, Márió, Péter, és Gergő számára Spanyolországban folytatódik a megmérettetés, ahol párokba osztva kell majd bizonyítaniuk. A feladatuk szerint egy új kisvállalkozást kell indítsanak úgy, hogy az minél nagyobb profitot hozzon.