Petra és Andris kapcsolata véget ért a Házasság első látásra műsorban

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában Petra és Andris bejelentették, hogy nem kívánnak tovább együtt maradni, ami után Petra a WC-n lehúzta a jegygyűrűjét.

A műsor során Petra és Andris kapcsolata megromlott, és a hétfői részben mindketten úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább a kísérletet. Andris arra kérte Petrát, hogy pakoljon ki a gardróbból és többé ne is lássa őt. A szakítás után Petra egy szemeteszsákba pakolta a ruháit, miközben folyamatosan veszekedtek.

Petra a legjobb barátjával, Danival megvitatta a történteket, aki pozitívnak találta, hogy Petra elhagyta Andrist. Petra úgy fogalmazott, hogy a jegygyűrű szimbóluma lett annak, hogy lehúzná a kapcsolatot a WC-n, mire Dani támogatását fejezte ki. Petra végül beejtette a gyűrűt a WC-be és lehúzta, miközben mosolygott.

Andris is beszámolt barátainak a szakításról, és elárulta, hogy már értesítette a lakatost, hogy cserélje ki lakása ajtajának zárját, hozzátéve, hogy "jobb félni, mint megijedni".

A műsor egyik másik házaspárja, Bogi és Geri, azonban pozitívabb hangulatban voltak a legutóbbi adásban. Geri megható gesztust tett, amikor újra elvitte feleségét abba az étterembe, ahol korábban összevesztek, hogy Bogi jobb emlékeket őrizzen a helyszínről. Ebéd közben Geri felolvasta Boginak írt levelét, amiben ígéretet tett arra, hogy segít neki publikálni a verseit, amelyek kiadása Bogi legnagyobb álma. Bogi könnyek között köszönte meg férjének a támogatást, és elmondta, hogy szeretne élni a felkínált lehetőséggel, amikor majd készen áll rá.