Őrsi Gergely polgármester kreatív megoldással reagál a plakáthelyhiányra

A II. kerületi polgármester, Őrsi Gergely mindössze négy óriásplakát-helyet tudott bérelni a közelgő önkormányzati kampányra, de ezt a helyzetet egy figyelemfelkeltő és nagyvonalú gesztussal fordította előnyére.

A közelgő önkormányzati választások előtt Őrsi Gergelynek csupán négy óriásplakát-helyet sikerült foglalnia a II. kerületben. Ezt a korlátozott lehetőséget egy különleges módon használta ki: három plakáton a személyi jövedelemadó 1+1 százalékának felajánlására hívja fel a figyelmet, és arra ösztönzi a lakosokat, hogy támogassák a helyi civil szervezeteket és egyházakat. A polgármester közösségi oldalán keresztül kommunikálta ezt az üzenetet, hangsúlyozva, hogy a civil szervezetek és egyházak egész évben segítséget nyújtanak a bajban lévőknek, és közösségépítő eseményeket szerveznek.

Őrsi Gergely felhívta a figyelmet arra is, hogy az adózók május 21-ig rendelkezhetnek adójuk 1+1 százalékáról, és arra kér mindenkit, hogy ezt a lehetőséget használják fel a helyi szervezetek támogatására.

A II. kerületben az önkormányzati választásokon Őrsi Gergely, aki a szocialista pártok támogatását élvezi, legnagyobb ellenfele Dombi Rudolf lesz, az egykori olimpikon kajakozó, akit a Fidesz-KDNP állít.