Lajos herceg hatodik születésnapját ünnepli

A rosszalkodó kis Lajos herceg ma töltötte be a hatodik életévét, és bár édesanyja, Katalin hercegné betegsége miatt kérdéses, hogy idén is sikerül-e meglepetést készítenie, a családi hagyományokat igyekeznek fenn tartani.

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2010-ben jegyezte el egymást, és 2011-ben házasodtak össze. Azóta három gyermekük született: György herceg 2013-ban, Sarolta hercegnő 2015-ben, és a legkisebb, Lajos herceg 2018-ban. Lajos herceg a mai napon ünnepli hatodik születésnapját, amit a család minden bizonnyal különlegessé próbál tenni.

Katalin hercegné korábban a BBC egyik műsorában beszélt arról, hogy szeret a konyhában sütni-főzni, és már hagyománnyá vált számukra, hogy ő maga készíti el a gyerekek születésnapi tortáját. "Hagyománnyá vált, hogy éjfélig ébren maradok a nevetséges mennyiségű süteményalappal és a cukormázzal. Mindig túl sokat készítek, de imádom csinálni" - nyilatkozta a hercegné, hozzátéve, hogy a gyerekek is szívesen segítenek neki az elkészítésben.

A hercegné betegsége miatt azonban nem ismert, hogy idén is sikerül-e betartani ezt a szokást. Mindazonáltal, Lajos herceg a családja körében tölti a születésnapját, és bár a sütemény elkészítése kérdéses, a családi összetartás és a szeretet biztosan jelen lesz ezen a különleges napon. Az alábbi galériánkban megtekinthető, hogyan változott az évek során a kis Lajos.