Lajos herceg 6. születésnapi portréja

Lajos herceg hatodik születésnapját április 23-án ünnepelte, és ebből az alkalomból a walesi hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán mutatták be az új portréját, amelyet édesanyja, Katalin hercegné készített.

Ez a gesztus már-már hagyománynak számít Vilmos herceg és családja körében. A közösségi médiában közzétett fénykép Lajos herceg vidám pillanatait örökíti meg, amelyet az anyai szeretet és a fotózás iránti szenvedély jellemez. Katalin hercegné nem először áll a kamera mögé, hiszen korábban is ő készítette gyermekei születésnapi portréit, amelyeket szintén megosztottak a nyilvánossággal. A legújabb fotó Windsorban készült „az elmúlt napok során”, pontosan erre a célra, hogy a herceg születésnapján ezzel köszöntse fel őt.

A Kensington Palota korábban arra kérte a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben Katalin hercegné privát szféráját, mivel éppen kezelésen vesz részt rákja miatt. A szóvivőjük hangsúlyozta, hogy nem könnyű megtalálni a helyes egyensúlyt a nyilvánosság és a magánélet között, de a hercegné mégis úgy döntött, hogy megosztja a képet, hogy ezzel is köszönetet mondjon a sok kedves születésnapi kívánságért. A Kensington Palota ezúttal mindenkit megnyugtatott, hogy a közzétett fotó nem módosított, ellentétben az anyák napi, szerkesztett fotó körüli korábbi botránnyal.

Boldog hatodik születésnapot, Lajos herceg! Köszönjük a sok mai kedves kívánságot

– áll a fotó mellett az Instagram-bejegyzésben, melyben az emberektől érkezett jókívánságokat is megköszönték.