L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatának titkai

A népszerű énekes, L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb párja, Dárdai Blanka őszintén beszéltek kapcsolatuk kihívásairól és a közös jövő terveiről, amelyek során a család és a gyermeknevelés is szóba került.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata nem mindennapi kihívásokkal teli. A pár, bár jelenleg nem él együtt, komoly terveket sző a közös jövőre nézve. A közösségi felületeken gyakran csak a fényűzést és a luxust látjuk, de a valóságban ők is ugyanolyan problémákkal néznek szembe, mint bárki más.

Dárdai Blanka elmondása szerint sokan a korkülönbség miatt gondolják, hogy kapcsolatuk hullámvölgyes, de valójában más okok állnak a háttérben. Amikor összejöttek, Junior éppen egy életszakaszát próbálta lezárni, míg Blanka már túl volt sok minden más dolgon.

A pár egy évig tartó vagyoni és gyermekjogi viták közepette ismerkedett meg, és ez idő alatt többször is szakítottak és békültek ki. Junior szerint ezek a hullámvölgyek is hozzájárultak ahhoz, hogy többször szétmentek, majd ismét egymásra találtak.

Blanka nemcsak egy párkapcsolatot, hanem két gyermeket is kapott Juniorral: a 12 éves Lacikát és a hároméves Lilit. Az énekesnő szerint érdekes nap mint nap részt venni a gyermeknevelésben, és alkalmazkodni a különböző szabályokhoz.

A mindennapokat a fellépések és a szoros időbeosztás uralja. Junior elmesélte, hogy reggelente Blanka készíti el a reggelit, ő pedig felkelti a gyerekeket, és elviszi őket bölcsődébe, illetve iskolába. A nap további részében edzés és egyéb teendők következnek, miközben a pár külön él: Blanka a belvárosban, Junior pedig Törökbálinton.

Junior büszkén említette, hogy Blanka már 25 évesen kész feleség és asszony, és hogy gyorsan "ugrottak tíz évet", mivel nála "nagy a csomag". A családalapításra vonatkozó kérdésekre eddig nem adtak egyértelmű választ, de Blanka nem titkolja, hogy vágyik az anyaságra, és Junior sem zárkózik el egy újabb gyermek gondolatától.

Blanka szerint Junior nagyon jól tudja kezelni a problémákat, bár néha kapkod, de ekkor ő segít neki átgondolni a helyzetet. Az énekesnő különösen Junior problémamegoldó képességét emelte ki, amelyet mindenki számára példaként állít.