"Miért kezeljük tabuként a nők vérét?" - Formabontó műsorral jön D. Tóth Kriszta

A Viasat3 és a WMN közös talkshow-jában, a Ki vele!-ben D. Tóth Kriszta és D. Tóth András olyan témákat feszegetnek, amelyek gyakran tabunak számítanak. Az április 22-én induló műsorban a monogám házasság, a női test működése és más karcos témák kerülnek terítékre.

A Ki vele! műsorában D. Tóth Kriszta és D. Tóth András a WMN magazinban már évek óta tárgyalt, gyakran tabusított témákat hozzák a képernyőre, mint például a monogám házasság szerepe a modern ember életében. A műsor vendégei között olyan ismert személyiségek lesznek, mint Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége, Valkai Anna, továbbá Orvos-Tóth Noémi szakpszichológus, Esztergályos Cecília színművész és Nyáry Luca fiatal író.

D. Tóth András szerint a Ki vele! egy közösségi talkshow, amely a klasszikus beszélgetős műsoroktól eltérően a WMN online tartalmait hozza a televízióba. A műsor előtt a WMN alkotói közössége cikkek és más tartalmak segítségével invitálja a nézőket a témákról való együttgondolkodásra.

A Breakout Room egy olyan műsorrész, ahol D. Tóth Kriszta interjúkat készít olyan emberekkel, akik a társadalmi fősodortól eltérő életmódot, véleményt vagy identitást képviselnek. Ezek a beszélgetések újabb nézőpontokat hoznak a vitákba, és segítenek megérteni azokat, akik valamilyen szempontból kilógnak a sorból.

D. Tóth András a műsorban "beszélő operatőrként" vesz részt, ahol időről időre megjelenik a kamera mögül, és részt vesz a vitában. A Ki vele! adásait Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia váltva vezetik, akik friss arcokként hozzájárulnak a szerkesztőségi hangulathoz.

A műsor egyik adásában a női test működéséről lesz szó, a menstruációtól a szülésen át a menopauzáig. A témát Kovács András Péter humorista, Tapasztó Orsolya és Benkovics Júlia szülész-nőgyógyász tárgyalják majd.

D. Tóth Kriszta és D. Tóth András testvérek és kollégák egyben, akik szerint a közöttük lévő korkülönbség mára értelmét vesztette. A kapcsolatuk még szorosabbá vált édesanyjuk halála után, és a kötődésük, szeretetük megkönnyíti a közös munkát.