Joshi Bharat: A visszavonulás időszaka és az új szerelem

Joshi Bharat, aki évtizedek óta ismert személyisége a magyar médiának, mostanra kevesebbet oszt meg a magánéletéről, de nemrégiben kivételt tett, amikor elárulta, hogy újra szerelmes. A Star magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a múltat maga mögött hagyva, de a jövőt bizakodva várja, és ezt most egy új kapcsolat is színesíti.

Joshi Bharat, a TV2 egykori műsorvezetője, aki több mint négy évtizede érkezett Magyarországra, kezdetben nehézségekkel küzdött, de mára tapasztalatban gazdag életet él. Egy indiai kisvárosból érkezett, és kezdetben egy bábszínháznál helyezkedett el, ahol előbb díszletesként, majd színészként is bizonyított. Később maga indította be a műsorvezetői karrierjét, és két váláson is túljutott, amelyek újrakezdést jelentettek számára.

A médiában még mindig aktív, jelenleg a Bézs Rádió műsorvezetőjeként és szerkesztőként dolgozik. Azonban úgy érzi, nem szükséges mindig az előtérben lennie, és mostanra más dolgokat részesít előnyben. Idén betölti a hetvenedik életévét, és elmondása szerint már nem motiválja, hogy mindenhol ő legyen a középpontban. Úgy véli, egy bizonyos életszakaszban az embernek inkább önmagával kell foglalkoznia, és jelenleg ő is ezt az időszakot éli.

A magánéletével kapcsolatban pedig új fejleményekről számolt be a Blikknek: Joshi Bharat elismerte, hogy van valaki az életében, aki boldoggá teszi őt. A Blikk információi szerint az új párja a nála 17 évvel fiatalabb Kiss Virág Magdolna színésznő, aki többek között Natalia Oreiro magyar hangja volt a Vad Angyal című szappanoperában. Állítólag egy rádióműsor kapcsán találkoztak, amikor Joshi Bharat meginterjúvolta a színésznőt még januárban.

A műsorvezető egyébként 2021 őszén, 31 év házasság után vált el feleségétől. Ezután Kelemen Beatrix üzletasszonnyal, Mészáros Lőrinc volt feleségével jöttek össze, azonban ez a kapcsolat néhány hónap múlva véget ért. Joshi Bharat kifejezetten élvezi ezt a csendes periódust, és úgy tűnik, a fiatalabb generációra szeretné átadni a stafétát, miközben magánéletében új fejezet kezdődik.

Kiss Virág Magdolna színészként, szinkronrendezőként és parfümőrként dolgozik, és a nagyközönség legjobban a hangjáról ismerheti. A Downton Abbey magyar változatáért díjat is nyert szinkronrendezőként, és öt évig tanult parfümőrnek egy francia mestertől, ami szintén érdekes volt Joshi Bharat számára. A férfi úgy nyilatkozott, hogy szerelmesként akar szerelmes lenni, önmagában az legyen, ami, ne legyen benne semmi számítás, ne legyen elvárás. Az 51 éves nő egyébként sikeres és szeretett szinkronrendező, aki szintén túl van egy nagy párkapcsolati kudarcon, így ebben is megértő fülekre találtak a másikban. Joshi Bharat, aki közel két év egyedülálló lét után érkezett a férfi életébe, úgy tűnik, megtalálta azt a nőt, akire vágyott.