A belgrádi börtönben meghalt egy gyanúsított testvére

A belgrádi igazságügyi orvostani intézet jelentése szerint erőszakos halált szenvedhetett a Danka Ilics-ügy egyik fő gyanúsítottjának testvére, számos testén található sérülés utal erre. Az Index a horvát Index információi alapján számolt be arról, hogy a jelentés szerint egyértelmű nyomai vannak annak, hogy a férfit megverték. Ezzel szemben a rendőrség természetes halálról beszél.

A férfi és az édesapja április 6-án került előzetes letartóztatásba, mivel a gyanú szerint segítséget nyújtottak Dejan Dragijevicsnek, aki az elütött és megfojtott kétéves kislány, Danka Ilics holttestének áthelyezésében vett részt. A férfi halálának körülményei homályosak: a rendőrségi fogdában hajnali háromkor életét vesztette, a rendőrség szerint rosszul lett, és a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Ellentmondásos hírek születtek arról, hogy mi okozhatta a férfi halálát a fogdában, de nem kizárt, hogy halálra verték. A Radar nevű hírportál szerint az Igazságügyi Orvostani Intézet jelentése egyértelmű jeleket talált a férfi testén arra, hogy megverték, és ez okozhatta a halálát.

A kislány holttestét még azóta sem találták meg, ezért a szülei egyelőre még mindig abban reménykednek, hogy kislányuk még életben van. A nyomozást hátráltatja, hogy a két gyilkossággal vádolt gyanúsított, Dejan Dragijevics és Srdjan Jankovics, nem beszél az ügyről. A rendőrség abban bízik, hogy miután az egyik gyanúsított, aki a gyilkosság idején az autót vezette, Srdjan Jankovics, hivatali védőügyvédet rendelt maga mellé, és talán az ügyvéd társaságában megtörheti a csendet.