G.w.M válaszol: Így állna a fia mögé, ha rapper akarna lenni

G.w.M, a népszerű rapper és Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő második közös gyermekük érkezését várják. A művész most arról beszélt, hogy teljes támogatását adná kisfiának, ha az a zenei pályát választaná.

Február végén osztották meg az örömhírt, hogy bővül a családjuk. G.w.M, polgári nevén Varga Márk, jelenleg is számos munkával van elfoglalva, főként a stúdióban tölti idejét. A Borsnak adott interjújában fejtette ki, hogy kész lenne támogatni fiát, ha az a zenei pályát szeretné választani. "Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, akkor én teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, akkor szülőként maximálisan mellette álljunk s megadjuk neki azt a biztonságot, ami szükséges" – mondta a rapper.

G.w.M kifejtette, hogy az apás szülés híve, és mint korábban, most is ott szeretne lenni a szülőszobában, amikor megszületik a kisfia. "Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!" – nyilatkozta határozottan. A rapper és felesége, Kulcsár Edina babonából még nem vásároltak semmit a gyermeknek, de tervezik, hogy az utolsó előtti pillanatban mindent beszereznek, amire csak szükség lehet. "Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában" – fogalmazott a rapper. Kislányuk, Amara tavaly született meg, májusban lesz egyéves, és a család hamarosan egy kisfiúval bővül, aki nyár végén várható.