A Samsung Galaxy Ring rejtélyes modellszámai

Az okosgyűrűk piaca még gyerekcipőben jár, de a Samsung Galaxy Ring megjelenése jelentős előrelépést jelenthet ebben a szegmensben. A készülék körüli titokzatosság azonban csak növekszik, különösen a frissen kiszivárgott modellszámok fényében, amelyek több kérdést vetnek fel, mint amennyit megválaszolnak.

A GalaxyClub által nyilvánosságra hozott információk szerint a Samsung Galaxy Ring különböző méretű változatai a következő modellszámokat kapták: SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508, SM-Q509. A Samsung korábban jelezte, hogy a készülék három különböző színben és kilenc méretben lesz elérhető, az amerikai gyűrűméreteknek megfelelően. Az SM-Q500 várhatóan a legkisebb, az SM-Q509 pedig a legnagyobb méretet jelöli.

Azonban a kiszivárgott modellszámok között hiányzik az SM-Q503 és az SM-Q504, ami különösen furcsa egy olyan terméknél, ahol a méretek között nem várható jelentős eltérés. Ez a hiányzó két modellszám további találgatásokra ad okot, és a kilencedik modellszám rejtélye is megoldatlan marad.

A Samsung várhatóan a Samsung Unpacked eseményen mutatja be a Galaxy Ringet, amelyet július második hetére terveznek. A vállalat vezetői szerint a Ring az év második felében kerül majd piacra, így még várni kell a készülékkel kapcsolatos további részletekre.