Ez a 700 lovas benzinpusztító amerikai monstrum picit zárójelbe teszi a klímavédelmet

A Chevrolet Silverado alaphelyzetben sem nevezhető visszafogott megjelenésű, illetve szerény teljesítményű járműnek, és most itt a Fox Factory által készített minden korábbinál őrültebb verzió.

A hegyomlásnyi méretű pickup 6,2 literes V8-as benzinmotorján a biztonság kedvéért egy jókora kompresszor is helyet kapott. A nem titkoltan a Ford F-150 Raptor R és a RAM 1500 TRX ellenfelének szánt, 500 példányban gyártandó újdonság teljesen átalakított és alaposan megerősített terepfutóműve elöl 36,8, hátul 39,4 centiméteres rugóúttal bír.

A General Motors jól ismert 6,2 literes V8-as benzinmotorjára egy nem kis méretű Whipple Gen V kompresszort szereltek, melynek köszönhetően nem kevesebb, mint 700 lóerős teljesítmény, illetve 868 Nm-es csúcsnyomaték áll a sofőr rendelkezésére. A szupersportos hangzású Borla kipufogós monstrum automata váltója 10 sebességi fokozattal bír, és természetesen az összkerék-hajtás és a felező sem hiányzik a fedélzetről.

A 17 colos Method felnikre szerelt 37 colos BFGoodrich A/T KO2 terepgumikon gördülő spéci Chevy Silverado méregdrága portéka, az árcéduláján 209 999 dolláros (77,7 millió forint) összeg szerepel.