Vona Gábor kiosztotta, majd politikai vitára hívta Menczer Tamást

Vona Gábor, a Második Reformkor elnöke, nyílt levélben szólította meg Menczer Tamást, a Fidesz kommunikációs igazgatóját, hazugsággal vádolva őt és politikai vitára hívva.

Vona Gábor szerint Menczer Tamás félrevezető információkat terjesztett róla, amikor azt állította, hogy a Jobbik korábbi elnökeként lenézően nyilatkozott az idősekről. A Második Reformkor elnöke ezt határozottan cáfolta, és úgy véli, a Fidesz nem tanult a múltbéli jogi veszteségeiből.

A közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Vona Gábor kritizálta a jelenlegi politikai gyakorlatot, amely szerinte az idősek manipulálására épül, és felhívta a figyelmet a generációk közötti együttműködés fontosságára.

Vona Gábor szerint aggasztó, hogy a magyar fiatalok körében alacsony a hazai jövőkép iránti bizalom, és ezt a kormányzati teljesítmény súlyos kritikájaként értékeli.

A Második Reformkor elnöke hangsúlyozta, hogy pártja konkrét elképzelésekkel rendelkezik a fiatalok helyzetének javítására, és kész ezeket megvitatni Menczer Tamással egy élő adásban, ahol nem a megszokott stílusban, hanem tiszteletteljesen szeretne érvelni.

Vona Gábor befejezésül kijelentette, hogy a Második Reformkor célja, hogy visszaadják Magyarországot a fiataloknak, és készen áll arra, hogy bemutassa, miért tartja a Fidesz által képviselt utat súlyos politikai tévedésnek és bűnnek.