Vincze Géza és a kampánykommunikáció új korszaka 2024-ben

Felejtsd el a kommentekben izmozó Magyar Pétert, Vincze Géza újítja meg 2024-ben a kampánykommunikációt. A Magyar Szolidaritási Mozgalom közleménye szerint a pártoknak azonnal vissza kellene lépniük a független dr. Vincze Géza javára a Hegyvidéken.

Dr. Vincze Géza, aki korábban a Ferencváros vezetőedzője volt, a Magyar Szolidaritási Mozgalom 12. kerületi jelöltjeként indul az önkormányzati választáson. A közleményük szerint a kerületet harmincnégy éve vezető pártok nem oldották meg a problémákat, és ezért mindenki másnak vissza kellene lépnie Vincze javára. A mozgalom szerint az ellenzéki pártok egymásra mutogatása és a Fidesz állandó utcán lévő aktivistái zavarják Vincze kampányát.

Vincze Géza a közösségi médiában is aktív, ahol a munkára való törekvést hangsúlyozza, ellentétben az önmegvalósítással és bohóckodással. Azonban érdemes megjegyezni, hogy bár Vincze a Fradi vezetőedzőjeként ismert, valójában csak egy évig töltötte be ezt a pozíciót, és az sem volt túl sikeres időszak.

2019-ben az MSZP jelöltjeként került be a XII. kerületi önkormányzatba, de időközben a kormánypártok felé húzódott, és most a Magyar Szolidaritás Mozgalom színeiben indul. A Kutyapárt is reagált a helyzetre, és Vincze Facebook-oldalán érdeklődött, hogy mikor szakítsák meg kommunikációjukat, amire Vincze határozottan válaszolt.

A Kutyapárt végül támogatását fejezte ki Vincze iránt az önkormányzati választáson, amit a Szolidaritás és Vincze örömmel fogadtak. A Hegyvidéken a választási küzdelem így tovább bonyolódik, hiszen nem csak a Szolidaritás, hanem a Demokratikus Koalíció is aktívan részt vesz a politikai csatározásokban.