Pécsi drogdíler elfogása: Kőkemény akció a rendőrség videóján

A pécsi rendőrök két helyi férfit fogtak el, akiket kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekkel gyanúsítanak. Az akcióról videó is készült.

  1. április 17-én a pécsi rendőrök egy 22 és egy 35 éves helyi férfit vettek őrizetbe a Siklósi úton. Mindkét férfit előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 22 éves férfi esetében a rendőrség azt gyanítja, hogy az elmúlt két hónapban drogot árult Pécsett, és azt maga is fogyasztotta. Ezt a kábítószergyorsteszt is igazolta.

A gyanúsított lakásán végzett kutatás során a nyomozók összesen bruttó 1555 gramm különböző állagú – növényi származék, por, kristályos, paszta – droggyanús anyagot találtak és foglaltak le.

A 22 éves dílert őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak ellene a Pécsi Rendőrkapitányságon. A letartóztatását is kezdeményezték. A 35 éves vásárlót szabadlábon hagyták, de ellene is eljárás indult kábítószer birtoklása miatt, miután ruhájában és szervezetében is kábítószergyanús anyagot találtak.

Az elfogásról készült videófelvétel bizonyítja a rendőrségi akció határozottságát és eredményességét.