Két nő verekedett meg Nyergesújfaluban

Nyergesújfaluban két nő esett egymásnak egy bolt előtt, ahol heves összecsapásukat videóra is vették. Az esetet követően garázdaság miatt kerülnek bíróság elé.

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a nyergesújfalui bolt előtt verekedő nőkkel szemben garázdaság vétsége miatt. A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a két nő közötti konfliktus egy korábbi nézeteltérésből fakadt. Az incidens során az egyik nő meglökte a másikat, aki nem hagyta magát, és erőteljesen viszonozta a lökést.

A tettlegességig fajuló vita során egy harmadik nő is megjelent a helyszínen, aki megpróbálta szétválasztani őket, de az egyik nő átnyúlt felette és ököllel megütötte ellenfelét. Ezt követően mindkét fél többször is megütötte és meglökte a másikat. A verekedés során egy negyedik nő is megpróbálta őket szétválasztani.

A dulakodás hevében az egyik nő megrúgta a másikat, aki viszont a hajánál fogva leszorította és többször arcon ütötte. A verekedés végén mindkét nő lefogta a másikat, majd egy rövid idő elteltével elengedték egymást, de még egy utolsó ütés is elhangozott.

A konfliktus után a két nő rövid ideig beszélgetett, majd az egyikük bement a boltba. Nem sokkal később kirohant, és dühösen belerúgott a másik nő táskájába, majd visszatért az üzletbe. Az egyik nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de nem kívánta az ellenfele büntetését. Az ügyészség mindkét nőre pénzbüntetést javasolt.