Gátlástalan sofőr okozott veszélyhelyzetet Szigetszentmiklós mellett

Egy sofőr felelőtlen előzgetése és más autók leszorítása az útról okozott veszélyhelyzetet Szigetszentmiklós közelében, ahol az illető még egy balesetet is okozott, de ezután is továbbhajtott.

Ritka az olyan eset, amikor egy sofőr ennyire figyelmen kívül hagyja a közlekedési szabályokat, mint amilyen most Szigetszentmiklós mellett történt. A Bpi Autósok YouTube csatornájának egyik olvasója osztotta meg a felvételeket, amelyeken látható, hogy a sofőr több járművet is veszélyesen előz meg és szorít le az útról.

A felvételek a Szigetszentmiklós - Csepeli út kivezető szakaszán készültek még március végén, és azokat a rendőrség is megkapta. Az eset kapcsán nem szerepel további információ arról, hogy a rendőrség megtalálta-e a felelőtlen sofőrt vagy sem. Azonban a közeli Csepelen történt egy másik tragikus esemény, amely szintén a közvélemény figyelmét keltette fel. Egy panelházban két ember is lezuhant rövid időn belül: egy hároméves kisfiú, aki szerencsére túlélte az esést, és egy huszonnyolc éves nő, aki sajnos életét vesztette. A kisfiú esete egy fatális véletlen volt, míg a nő pszichés problémái miatt dönthetett úgy, hogy kiugrik az ablakon. A rendőrség mindkét esetben nyomozást indított, és a kiskorú veszélyeztetése miatt büntetőeljárást is folytatnak. Az események kapcsán a helyi közösség megrendült, és a tragédiák után sokan a rejtélyes eseményekről beszélnek.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!