Lángokba borul egy családi ház Érden

Érden, a Liszt Ferenc utcában hétfő kora reggel egy családi ház gardrób helysége gyulladt ki, amely teljes terjedelmében leégett. A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a 100 négyzetméteres ingatlan földszintjén keletkezett tűz miatt a helyszínre érkező érdi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be a lángok ellen.

A tűzoltók a füsttel telítődött házból három embert mentettek ki, akiket dugólétra segítségével hoztak ki a veszélyeztetett területről. A mentés után azonnal megkezdték az ingatlan szellőztetését. A tűz következtében keletkezett csőtörés miatt a vízellátást is elzárták.

Az érintett ház tulajdonosa nem más, mint a közismert valóságshow-szereplő, Alekosz, aki hosszú idő után adott újra interjút. Az izomceleb elárulta, hogy egy magyar művész, Lukács Máté festette meg az ő portréját, amelyet közösségi oldalán is megosztott. Az olajvászon kép méretei 120x80 cm.

Alekosz a közelmúltban kevesebbet hallatott magáról, mivel, mint kiderült, szerelmes. Új kedvesével tökéletes az összhang, és a szülőkkel is megtörtént a bemutatkozás. A valóságshow-hős azt is elhintette, hogy tervezi, hogy egy tetoválás formájában örökíti meg kollégáját, Magyar Pétert a bőrén.

Jelenleg az érdi kastély átalakításán és berendezésén dolgozik, választottjával közös életre készülnek.