Papp Gabi könnyek között hagyja el a Next Top Model Hungary versenyét?

A TV2 Next Top Model Hungary műsorában Papp Gabi, a verseny egyik legmegosztóbb modellje, zokogásban tört ki a kamerák előtt, és felmerült benne a verseny feladásának gondolata.

A Next Top Model Hungary versenyzői között nem ritkák a konfliktusok, és a feszültség egyre csak nő. Papp Gabi, aki az egyik legtöbb vitába keveredett modell, eddig erősnek és határozottnak mutatta magát, de a sok viszály végül mégis megtörte őt. A többi versenyző által álszentnek bélyegzett modell elmondása szerint nehezen viseli a mérgező környezetet, és már az is eszébe jutott, hogy talán jobb lenne kiszállni a versenyből.

Papp Gabi, aki az édesanyák között is a rangidősnek számít a modellversenyben, a Borsnak nyilatkozva elárulta, hogy a verseny során felmerült benne a kérdés, hogy mit is keres ott, és hogy nincs szüksége a cicaharcra, mivel ez nem felel meg az alaptermészetének.

A következő adásban a nézők láthatják, ahogy Gabi könnyek között összeomlik, és hiába próbálja megvigasztalni versenytársa, Cinti, a modell egyre elkeseredettebben sír, és a verseny befejezését fontolgatja. Gabi végül hogyan döntött, az a vasárnap esti adásból fog kiderülni.