Harry Styles rajongóját börtönbüntetésre ítélték

Egy fanatikus rajongó, aki levelek ezreivel zaklatta Harry Styles brit énekest, jogerősen 14 hét, azaz több mint 3 hónapnyi letöltendő börtönbüntetést kapott.

A BBC szerint a 35 éves brazil állampolgárságú Myra Carvalho alig egy hónap alatt több mint 8000 kézzel írt levelet és képeslapot, köztük esküvői köszöntőlapokat küldött az énekesnek. Carvalho két küldeményt személyesen is kézbesített Styles lakcímére.

A nő egy nyugat-londoni hostelben szállt meg, miután decemberben érkezett az Egyesült Királyságba a családja tudta nélkül. Kedden egy londoni bíróságon bűnösnek vallotta magát a zaklatással kapcsolatban, és elismerte tettét.

A bíróság elrendelte, hogy Carvalho nem léphet kapcsolatba Harry Styles-szal, sem közvetlenül, sem közvetve, nem vehet részt az énekes fellépésein, és egy 10 évre szóló távoltartási végzést is kiadott vele szemben. Emellett egy meghatározott területre sem léphet be London északnyugati részén, és 134 font, körülbelül 61 ezer forint értékű kárpótlást is meg kell fizetnie az áldozatnak.