Molnár Áron és Majka bokszmeccs kihívása

Molnár Áron színész kihívta Majkát, a népszerű rapper-műsorvezetőt, egy bokszmeccsre, de Majka inkább Sebestyén Balázst ajánlotta helyette ellenfélnek. Molnár Áron, aki a Sztárbox című műsor győztese, Instagram-posztban szólította meg Majkát, aki szintén korábban megnyerte ezt a versenyt, és 2023 decemberében visszatért az RTL-hez. Molnár szeretné elhódítani Majka 2004-ben megnyert bajnoki övét, és reméli, hogy a rapper nem futamodik meg a kihívás elől.

Majka a Facebookon reagált a kihívásra, elismerve, hogy Molnárnak jól áll a boksz, de több akadályt is felvázolt, ami miatt nem tudnának összecsapni. A rapper szerint a rengeteg munkája miatt nem tudna megfelelően felkészülni egy ilyen meccsre, és nem szeretne felelőtlenül vállalni valamit, amit nem tudna rendesen véghezvinni. Majka humorral kezdte válaszát, megjegyezve, hogy éppen a templomból jött, majd hozzátette, hogy a felkészüléshez minimum 6-7 hónapra lenne szüksége, heti 5 nap edzéssel, ami az ő időbeosztásával lehetetlen lenne, még Tom Cruise számára is a Mission Impossible 8-ban. A rapper kijelentette, hogy nem az a típus, aki csak a pénzért vállalna be valamit, és az első menetben hanyatt vágja magát.

Majka egy alternatív megoldást is felvetett: Molnár inkább Sebestyén Balázzsal mérkőzhetne meg, akit állítása szerint nem kedvel a színész, és aki ráérne a felkészülésre. Majka szerint Sebestyén Balázsnak nincs annyi elfoglaltsága, és korábban már utalt arra, hogy nem szimpatizál Molnárral.

Sebestyén Balázs is reagált a kihívásra, humorosan jelezve, hogy nem tud kiállni Molnár Áron ellen, mivel makacs bokasüllyedése van, és a hétvégén bibis lett a könyöke, mert elestem a biciklijével. Azonban ő is ajánlott helyette egy másik embert, Ráskó Esztert, aki ráérne a felkészülésre, és állítólag nagy ütőereje van. Ráskó Eszter egyébként nem régóta lett a Balázsék című reggeli rádióműsor harmadik házigazdája, miután Vadon Jani új vizekre evezett. Molnár Áron azonban elutasította az ötletet, jelezve, hogy Ráskó Eszter ellen nem állna ki, mivel azért neki is vannak határai.

A Sztárbox műsorát a Médiatanács korábban többször is megbüntette, mivel az RTL nem megfelelő korhatár-besorolást alkalmazott az erőszakos jelenetek ellenére. Az Index is nyomon követte a műsor tavaly ősszel történt visszatérését, amely 18 év szünet után került ismét képernyőre. A műsor következő évadának szereplőit egyelőre nem ismerjük, de Molnár szerint a producerek nyitottak lennének a két híresség közötti meccsre. A két híresség közt egyébként 8 év korkülönbség van (Molnár 36, Majka 44 éves).

A köztük zajló adok-kapok azonban nem állt meg Majka korábbi válaszánál. A rapper-műsorvezető újabb frappáns posztban reagált Molnár Áron kihívására, ahol humorosan jelezte, hogy 2025 sem lenne jó év a meccsre, mert akkor lesz a gyerek szülinapja, meg a másik gyereknek névnapja. Majka 2037-et ajánlott helyette, ahol állítása szerint "ott van egy nagyobb lyuk a naptárban", de végül 2038-ra módosította az ajánlatot, jelezve, hogy Molnárnak van ideje átgondolni. Majka hozzátette, hogy Sebestyén Balázs szerint nem is Molnár verekedett a Sztárboxban, hanem a mesterséges intelligencia, és viccelődve megjegyezte, hogy a rádiós műsorvezető egy "montenbájkkért" talán bevállalná a meccset.

(Borítókép: Majoros Péter 2024. március 19-én. Fotó: Papajcsik Péter / Index)