Bejelentette a Sziget az 2024-es fesztivál első fellépőit. Tették ezt egy héttel azután, hogy a Balaton Sound is bemutatta, kikre lehet bulizni majd jövő nyáron. A legnagyobb név a listán talán a producer-dj Fred Again, aki a koronavírus-járvány alatt futott fel igazán. Melankolikus, hangmintákból összerakott számai jóval túlmutatnak egy átlagos elektronikus számon, ráadásul rengeteg stílus keveredik bennük a house-on keresztül a drum and bass-en át az ambientig.

Nem lesz hiány az EDM-ből sem, Martin Garrix holland dj is fel fog lépni a Szigeten. Nagy a brit többség a headlinerek között, jön a rapper Stromzy, a popsztár Sam Smith, a dj-legenda Four Tet, valamint folytatva a sort, az idei után jövőre is jön egy volt One Direction-tag, Louis Tomlinson.

Az Instagram poszt alatt a kommentelők nem voltak restek kifejezni véleményüket a listával kapcsolatban. Néhányan úgy gondolják, bizonyára lefelejtették a headlinereket, mások szerint sokkal jobbak voltak a tavalyi Sziget fellépői, míg néhányan bíznak benne, hogy talán csak tréfálkoznak a szervezők a bejelentett gárdával.

Fotó: Facebook