Azt hiszem sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon

- írta vasárnap éjszakai bejegyzésében Nacsa Olivér humorista, amit a Telex vett észre. Ahogy arról a frisshirek.hu-n beszámoltunk április 1-én, de nem április elsejei tréfának szánva a vállaltan kormánypárti kabarészereplő a Karc FM-nek adott interjújában Pottyondy Edina tevékenységével kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy

szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük, nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában.

A sommás véleményt Pottyondy Edina sem hagyta szó nélkül, válaszáról a frisshirek.hu-n is hírt adtunk. Aki először csak annyit közölt, hogy "rég rakott ennyire helyre egy pasi, mint a Nacsa Oli", majd egy videóban tételesen is reagált az elhangzottakra:

ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces. Ehhez képest azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!

Pottyondy Edina ezt azért is hangsúlyozta, mert a Karc FM-ben Nacsa Olivértől azt kérdezték, hogy konkrétan Pottyondyról mit gondol Nacsa, nem pedig minden női humoristával vagy a nőkről általában.

Éjszakai bocsánatkérésében Nacsa Olivér leírta, hogy nem vezette rossz szándék a konkrét témával kapcsolatban, amelyben félreérthetően nyilatkozott, és hogy szavai félreértelmezhetővé váltak.

Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában.

A bocsánatkérésben azonban ismét nem sikerült megszólítani Pottyondy Edinát, akinek elvileg a sértő szavakat címezte. A bejegyzésben "Kedves Mindenki"-t szólított meg, és majd a végén is mindenkitől kért elnézést, női kollégáját külön nem nevezte meg. Annyit azért hozzátett, hogy részéről a téma ezzel lezárva.

A kiemelt kép forrása: Nacsa Olivér Facebook-oldala